Dinsdag, deel 2

2 november 2016 - Pitsinades, Griekenland

het diner! We hadden ons eerste echte olijfpluk-diner: door Anita gekookt en heel gezellig met z'n allen beneden gegeten. Het was verrukkelijk. als voorafje kregen we plakjes aubergine met yoghurt en kaas erop uit de oven. Het hoofdgerecht bestond uit kip in een heerlijke saus, ook uit de oven, daarbij een koolsalade en een pilaf met kikkerwten, en als dessert kweepeer gestoofd in mavrodafnewijn uit de oven met een bolletje mastiekijs erbij. Oh, wat was dat smullen. Lekker een glaasje wijn erbij en gezellig geklessebes! Wat kan het leven toch mooi zijn! Om ongeveer half 11 gingen we weer elk naar onze studio of appartement. Daarna heb ik nog even een spelletje gedaan en toen ben ik lekker gaan slapen!

Foto’s

1 Reactie

  1. Anita Snippe:
    3 november 2016
    ...en je bent weer helemaal opgeknapt, nou ja bijna, vandaag een vrije dag en morgen weer lekker plukken...en dan nog een week.